Iso iso kiitos teille lukijoille!

Olen iloinen ja onnellinen siitä että jaksatte lukea kirjoituksiani. Nyt teitä on jo melkein 252 tuhatta, kiitos! Suurin päiväkohtainen kävijämäärä on viime vuodelta, jolloin kävijöitä on ollut lähes 1800! Toivon, että olette löytäneet edelleen vastauksia etsimiinne kysymyksiin ja kokeilun arvoisia vinkkejä joita olen pyrkinyt julkaisemaan mahdollisimman useasti.

Blogin kirjoittaminen on minulle edelleen todella antoisaa vaikka tänä vuonna sen päivittäminen on ollut aivan liian vähäistä ja pyydän siitä anteeksi. Myös tänä vuonna kirjoittaminen on antanut minulle paljon ja toiminut terapiana käsitellessäni oman elämäni haasteita sekä terveyden että jaksamisen kanssa. Onneksi suunta on parempi, vaikka huonoja uutisia tulee edelleen, mutta olen oppinut hyväksymään ja suhtautumaan niihin toisella tavalla. Toivon että joku lukijoistanikin on saanut apua omiin vaikeuksiinsa ja olen toivottavasti pystynyt antamassa toivoa ja valoa jonkun toisen elämään omilla kirjoituksillani.

Neljän vuoden aikana ehdottomasti katsotuin/luetuin artikkeli on ollut edelleen 4 minuutin vatsalihastreeni (15 055), sekä edelleen hyvänä kakkosena Sikke Sumarin aamusämpylät (5 595) ja vielä tänäkin vuonna hyvänä kolmosena 13 päivän rasvanpolttodieetti (4 662). Neloseksi on noussut Kolmen päivän armeijadieetti (4 656) ohittaen sivut Toipuminen vakavasta stressistä ja uupumuksesta sekä Projekti kilpirauhanen jotka ovat tänä vuonna sijoilla viisi ja seitsemän. Nämä sivut ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeät, sillä saan kirjoittaa tuntemuksistani ja purkaa sydäntä.

Maailmassa on 195 itsenäistä valtiota. Neljän vuoden aikana blogissani on vierailtu 106 maasta, eli yli puolesta maailman itsenäisistä valtioista! Itselleni eksoottisimmat ovat mm. Burkina Faso, São Tomé ja Principe, Uusi-Kaledonia, Mongolia, Itä-Timor ja Laos.

Koska ensi vuonna aloitan uuden koulutuksen joogaopettajaksi ja osana sitä on myös tehdä tutkimusta kuinka hyvin jooga ja meditointi parantavat sairauksiani, perustan tälle ”joogamatkalle” oman sivun jossa kerron uudesta matkastani ja toivon edelleen pystyväni sen kautta auttamaan mahdollisimman monia saavuttamaan paremman ja positiivisemman arjen.

Olette minulle tärkeitä ja kannustatte minua kirjoittamaan. Välillä kiireen ja jaksamisen sekä riittävän lepäämisen tasapainottelussa tunnen piston sydämessäni siitä, etten ole saanut kirjoitettu päiväpostauksia. Teen niitä aina kun aika ja mieli sen sallivat, joka tapauksessa olette päivittäin ajatuksissani vaikka postausta ei aamulla olekaan odottamassa.

Kiitos kiitos kiitos, olette rakkaita!

NinaHannele

4Macarons