Kun arvostaa itseä se auttaa meitä menestymään, mutta se on vain yksi asia.
On tehtävä paljon töitä jos haluaa nähdä tuloksia ja muutoksia. Joka päivä täytyy tehdä jotain. Jos mietit, ettei sinulla ole aikaa, sinun täytyy tehdä aikaa.

Tee lista tavoitteistasi. Onko se esimerkiksi liikunta? Älä huijaa itseäsi!
Kaksi kertaa viikossa salilla ei riitä tulosten saamiseksi. Onko kaikki arkipäivät varattu aivan täyteen? Mieti uudelleen onko kaikki aivan pakollisia menoja, ettei sieltä löydy yhtään aikaa omien tavoitteiden saavuttamiseksi?
Jos näin on, käytä kaikki mahdolliset tilaisuudet hyötyliikunnalle. Kävele portaat aina kun se on mahdollista. Jos sinun on mahdollisuus tehdä lounastauolla lyhyt kävelylenkki, lähde ulos sillä happikin tekee hyvää. Voit nousta aamulla 15 minuuttia aikaisemmin ja tehdä lyhyen joogaharjoituksen tai lihaskuntotreenin. Mieti uusia tapoja kohentaa omaa terveyttä ja helpottaa tavoitteiden toteutumista.   Esimerkiksi. kopiokoneella voit nousta päkiöille ja treenata pohkeita. Vessakäynnin yhteydessä voit venytellä. Aamupuuron valmistuessa voit tehdä pystyssä tehtäviä joogaliikkeitä ja venytellä.
Kaikki tekeminen on parempaa kuin olla tekemättä mitään. 10 minuuttia on parempi kuin jättää kokonaan tekemättä.

Pienilläkin valinnoilla on suuri merkitys tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä koskee kaikkea, myös kodin järjestämistä, uuteen ruokavalioon siirryttäessä jne…

1000ml1askel