Avainsanat

, , , , , , ,

Parisuhde – oikea parisuhde narsistin kanssa on julmaa ja henkisesti rankkaa.

Aluksi narsisti on mitä rakastavin, huomaavaisin ja huolehtivaisin ihminen maan päällä, niin ihana ja mahtava, ettei sellaista ihmistä voi olla olemassa. Liian hyvä ja täydellinen ollakseen totta.

Ajan kanssa narsisti näyttää todellisen puolensa ja se on kaikkea muuta kuin mitä olisit koskaan osannut odottaa.

Narsisti on julma ja säälimätön. Henkinen väkivalta ja aivopesu on hänelle suorastaan pakkomielle. Narsisti osaa käyttää erittäin taitavasti erilaisia menetelmiä saadakseen kumppaninsa itsetunnon nujerrettua.

Lisäksi narsisti on mestari uhkailussa, kirityksessä, syyllistämisessä, arvostelemisessa, manipuloinnissa, valehtelussa ja samalla hänestä tulee kylmä rakkaudeton ihminen joka muuttuu suorastaan jääpatsaaksi.

Jos kumppani uskaltaa edes mainita suhteen lopettamisesta narsisti joko aloittavat kaiken alusta ja on taas maailman ihanin, rakastavin, huomaavaisin ja huolehtivin ihminen maan päällä tai muuttuu hirviöiksi tavoitteena nujertaa kumppani ”lopullisesti”. Kunhan saa pidettyä kumppanin itsellään niin kauan, kunnes itse löytää uuden ”uhrin”.