Avainsanat

, ,

Tässä ei ole kyse hiilihydraattien vähentämisestä, itsensä näännyttämisestä tai kaalisoppadieetistä.

Monet ihmiset ihmettelevät ja miettivät kuinka mallit pysyvät hoikkina. Toiset vain syövät terveellisesti ja vähän, toiset eivät vain yksinkertaisesti lihoa!

Tärkein sääntö on rutiini! Malleilla on tapana syödä joka päivä samaa ruokaa aamiaiseksi. Yksi suosituimmista malleista syö kulhollisen puuroa, rusinoita ja rasvatonta maitoa joka ikinen aamu.

Yksi tunnetuimmista malleista on sanonut ”Minä en laihduta, en vain syö niin paljon kun haluaisin”

Kun syöt ulkona joko lounaan tai illallisen tilaa mallien tavalla.

Tee valintoja! Päättäväisyys on tässä avainasemassa ja tämä menetelmä tekee sen sinulle helpoksi. Tilaa alkupala pääruoaksi. Jos olet syömässä ystäväsi kanssa, tilatkaa kaksi alkuruokaa ja jakakaa ne. Tee valintoja ja valitse aina kevyempi ja pienempi vaihtoehto.

Älä syö kastikkeita! Älä syö ravintolassa kastikkeita tai jos mahdollista sano jo tilatessa ettet halua kastiketta. Voit halutessasi tilata majoneesin, kerma- ja voikastikkeen tilalle oliiviöljyä ja/tai balsamicoa. Vielä parempi jos saat ne erilliseen kippoon niin voit käyttää vain sen verran kuin haluat.

Käytä mausteita! Mallit jotka ansaitsevat eniten, syövät kuitupitoista vahvasti maustettua ruokaa nopeuttaakseen aineenvaihduntaa. Joten ota ruokavalioosi kuivattu chili ja vahvat kevyet maustekastikkeet.

Syö mistä pidät! Mikä myös pitää hoikkana on se, että syöt vain sellaista ruokaa josta todella pidät. Jos lautasellasi on jotain sellaista josta et pidä tai on siinä ja siinä pidätkö, älä syö sitä. On tärkeää olla tietoinen siitä, mitä syöt ja miksi syöt.

Syö kaikkea vihreää ja valkoista vain jos se proteiinia. Tämä on helppo muistaa ja jota meidän kaikkien on helppo noudattaa. Kun teet valintoja, muista, paljon vihreitä lehtivihanneksia ja unohda kaikki valkoiset hiilihydraattia sisältävät ruoat (leipä, pasta, riisi, peruna, keksit…). Valkoisen pitää olla vain proteiinia – munanvalkuaista, kanaa, kalkkunaa, sianlihaa tai kalaa.

Liiku! Useimpien mallien ei tarvitse olla lihaksikkaita mutta kaikki mallit harrastavat liikuntaa säännöllisesti, kuten joogaa, pilatesta ja lenkkeilyä, useana päivänä viikossa.

Välipalat! Muotinäytöksissä on yleinen käytäntö tuoda malleille välipaloja. Yleensä lautasilta häviää kaikki hedelmät, pähkinät ja vihannekset, jäljelle jää voileivät ja muut pikkusuolaiset. Mallit tietävät, että on tärkeää syödä terveellistä ja vähäkalorista ruokaa. He ovat varovaisia eivätkä koskaan anna mieliteoille periksi. Siksi heillä on usein mukana myslipatukka tai pähkinöitä, kaiken varalle.

Juo vettä! Syömällä banaanin ja juomalla pullollisen tai ison lasin vettä ennen lounasta, auttaa sinua syömään vähemmän ja jättämään leipäkorin väliin, koska tunnet itsesi jo kylläiseksi. Mallit juovat paljon vettä ja näin heille ei tule nestehukkaa, väsymystä ja samalla näläntunne vähenee.

Hehkuva iho! Syö päivittäin kalaöljyä tai syö lohta. Ota päivittäin myös C- ja monivitamiinia.

Party Party! Malleilla on paljon VIP kutsuja. Monet uskovat, että useimmat mallit käyttävät paljon alkoholia, kofeiinia ja tupakoivat. On myös paljon malleja jotka välttävät alkoholia.. Useimmat ihmiset ymmärtävät, että alkoholi on täynnä tyhjiä kaloreita. On parempi juoda kivennäisvettä viinilasista tai kevyt limsaa cocktail laseista. Heillä on usein myös pieni käsilaukku toisessa kädessä joka vaikeuttaa cocktailpalojen syömistä.

Toisin kuin yleisesti luullaan, ei kaikilla huippumalleja ole syömishäiriötä tai ”harrasta” sairaanloista laihduttamista, mutta he ovat motivoituneita pitämään kurinalaista rutiinia varsinkin kun se liittyy syömiseen. Salaisuus on siinä että löydät sen punaisen langan  … olet tyytyväinen saavutettuun painoon ja näillä ohjeilla sinun on helppo ylläpitää sitä.

Tässä artikkelissa esitetyn ohjeen noudattaminen tapahtuu omalla vastuulla.