Avainsanat

, , ,

Tämä dieetin on kehittänyt David Kirsch. Se perustuu ruoan ja liikunnan yhteisvaikutukseen.

Jos dieettiä noudatetaan oikein paino saattaa pudota jopa 14 kiloa ja vyötäröltä saattaa lähteä jopa 12 cm. Tämä dieetti perustuu proteiinipitoisesta ja vähän hiilihydraattisesta ruokavaliosta yhdistettynä päivittäiseen liikuntaan.

Dieetissä on 3 vaihetta. Kaksi ensimmäistä kestää 2 viikkoa ja viimeinen on tarkoitettu noudatettavaksi mahdollisimman pitkään (loppu elämän).
Vaihe 1

Ensimmäisessä 2 viikon jaksossa saat syödä sieniä, munanvalkuaisia, lohta, pähkinöitä, vihanneksia joissa on vähän hiilihydraattia ja runsaasti proteiinia. Et saa syödä tai juoda alkoholia, maitotuotteita, kahvi, hedelmiä ja rasvoja. Vaiheessa 1 saat syödä 800 – 1000 kcal/päivässä.

Vaihe 2

Toisessa 2 viikon jaksossa noudatetaan 1 vaiheen ruokavaliota, mutta siihen on lisätty 1 annos hiilihydraattipitoista ruokaa, kuten papuja, bataattia, marjoja jne. Vaiheessa 2 saat syödä 900 – 1000 kcal/päivässä.

Vaihe 3

Tässä vaiheessa voit lisätä hitaasti ja maltillisesti ruokavalioosi niitä ruoka-aineita, jotka olivat kiellettyjä vaiheessa 1. Jos paino alkaa nousta vähennä uusien ruokaaineiden määrää ruokavaliostasi. Saat syödä yhden herkutteluaterian viikossa.

Liikunta

Tässä dieetissä ruokavaliota ja liikuntaa ovat erittäin tärkeitä noudattaa jos haluat tuloksia. Aerobista liikuntaa tulisi harrastaa päivittäin 45 minuuttia ja lisäksi harjoittaa jokaista lihasryhmää.

Liikunnan voit jakaa myös lyhyempiin jaksoihin, kunhan se on vähintään 10 minuuttia/kerta.

Runsaasti proteiinipitoinen ruokavalio yhdistettynä liikuntaan on erinomainen tapa polttaa rasvaa.

Vaiheen 1 sallittuja vihanneksia ovat mm.

Parsa, paprikat, parsakaali, kukkakaali, kurkku, tomaatti, vihreät pavut, kaali, herkkusienet, lehtikaali, jäävuorisalaatti, kesäkurpitsa.

 

Tässä artikkelissa esitetyn ohjeen noudattaminen tapahtuu omalla vastuulla.