Näillä muutamalla helpolla ohjeella on helppo aloittaa rasvan polttaminen juuri vatsan alueelta.

1.    Pyri nukkumaan 8,5 tuntia, jos vain mahdollista. Nukkuessa et tunne näläntunnetta ja kehosi saa levätä ja näytät myös terveemmältä ja virkeämmältä.

2.    Syö proteiinipitoinen aamupala (25 – 30 g proteiinia) viimeistään 30 min siitä kun nouset ylös, jos et voi syödä aamupalaa juo esim. proteiinipirtelö ja syö proteiinipitoinen aamupala myöhemmin. Aamupalan väliin jättäminen hidastaa aineenvaihduntaa merkittävästi.

3.    Syö 5 – 6 ateriaa päivittäin (3 – 4 tunnin välein) ja varmista että saat tarpeeksi proteiinia jokaisella aterialla. Näin verensokeri pysyy tasaisena ja varmistaa rasvan palamisen.

4.    Syö riittävästi Omega-3 rasvahappoja. Omega-3 rasvahapot EPA ja DHA auttavat rasvan palamista joka tuottaa kehoon lämpöä lisäämällä aineenvaihduntaa. Omega-3 rasvahapot estävät rasvan kerääntymistä kehoomme.

5.    JUO VETTÄ vähintään 2 – 2,5 litraa päivässä. Elimistömme tarvitsee vettä rasvan polttamiseen ja kuona-aineiden poistamiseen kehostamme.

6.    Harrasta vähintään 3 – 4 kertaa viikossa 30 – 40 min sykettä kohottavaa liikuntaa (kuntosali, hölkkä, reipas kävely). Rasva palaa jopa 38 tuntia liikunnan jälkeen.