Avainsanat

, ,

Narsisti ei lyö, hänen ei tarvitse. Hän tekee sen sanoillaan, valheillaan, uhaten ja manipuloiden.

Narsistilla on taito valehdella, kierrellä asioita ja manipuloida ihmisiä, vaikka salaa itse käyttäytyy vilpillisellä ja toisia loukkaavalla tavalla.

Ainoa kerta jolloin narsisti puhuu kenestäkään hyvää tai jopa kunnioittavasti, on silloin, kun he manipuloinnin avulla saavat jotain mistä he itse hyötyvät.

Narsisti on hyvin tietoinen niistä tuntemistaan ihmisistä jotka eivät kunnioita häntä, siksi hän keskittyykin manipuloimaan uusia tuttavuuksia.

Älä odota narsistilta oikeudenmukaisuutta. Voittaminen on narsistille kaikki kaikessa ja kaiken päämäärä. Narsisti ei häviä koskaan.

Narsisti etsii aina uusia ”uhreja” vanhojen tilalle ja hyödyntää heitä kuten edellisiäkin ja käyttää heitä hyväkseen saadakseen haluamansa. Sen jälkeen kun vanha on käytetty ”loppuun”, narsisti etsii uuden ”uhrin” ja jatkaa samaa kaavaa, tämä on hänen elämätapansa, eikä hän näe siinä mitään väärää.

Narsistille on tärkeää todistaa olevansa syytön ja hän tekee kaikkensa syyttääkseen muita ja ennen kaikkea antaa toisten ymmärtää kuinka väärässä he ovat olleet.

Narsisti valehtelee, huijaa ja varastaa, silti hän käyttäytyy kuin pyhimys.

Narsisti vihaa itseään niin paljon, ettei hänellä ei ole mitään menetettävää olemalla julma ja käyttämällä toisia hyväkseen, hän ei välistä sillä, aina löytyy seuraava uhri.

Narsisti käyttää jokaisen mahdollisuuden hyödyntää oikeaa hetkeä kun sinulla on huono päivä, olet stressaantunut, sinulla on kiire töissä tai jokin tärkeä asia on mennyt pieleen. Varo silloin narsistin ”hyökkäystä” sillä hän käyttää tilaisuuden hyväkseen.

NäinNarsistiKäyttäytyy