Rauhoittuaksesi tai helpottaaksesi päänsärkyä kokeile tätä joogasta peräisi olevaa hengitysharjoitusta.

Istu joko lattialla tyyny pepun alla risti-istunnassa selkä suorana, mukavasti tuolissa tai voit jopa maata selälläsi. Sulje silmät ja aloita harjoitus.

Sulje oikea sieraimesi oikean käden peukalolla ja hengitä sisään vasemmalla sieraimellasi. Sulje vasen sieraimesi oikean käden nimettömällä ja pikkusormella ja poista samanaikaisesti peukalo oikean sieraimesi päältä ja hengitä sen kautta ulos. Hengitä sisään oikean sieraimesi kautta ja sulje se peukalolla ja avaa samanaikaisesti vasen sieraimesi ja hengitä ulos sen kautta.  Hengitä taas sisään vasemman sieraimesi kautta ja ulos oikean jne. Laske jokaisen sisään- ja uloshengityksen kohdalla aina kahdeksaan.

Aloita tekemällä ensin kolme kierrosta ja lisää viikoittain yksi kierros lisää, kunnes kierroksia on seitsemän. Yksi kierros on kaksi sisään- ja uloshengitystä.

Buddha3