Tänään on vuoden 2015 ensimmäinen päivä. Nimeän tämän vuoden parantumisen vuodeksi.

Vaikka ikävät asiat ovat ja pysyvät eikä niitä ei saa pois, ei pidä enää antaa niiden pahoittaa mieltä eikä antaa niiden hallita omaa elämää. Elämän on jatkuttava ja mielen parannuttava. Elämästä pitää pystyä nauttimaan, edes lyhyen hetken päivässä.

Löysin kyseisen kirjan yli vuosi sitten ja aloin silloin julkaista päivittäin artikkeleita, jossa on ohjeita vuoden jokaiselle päivälle, sillä kirjan tavoitteena on arempi elämä. Silloin uupumus vei voiton ja projekti jäi kesken. Nyt aloitan alusta vuoden ensimmäisenä päivänä ja aloitan julkaisemalla uudelleen jo aikaisemmat artikkelit jotta uudemmatkin lukijat pääsevät mukaan.
Julkaisen päivittäin ohjeen koskien kyseistä päivää. Suurin osa kirjan ohjeista ei ole toteutuskelpoisia ainakaan kaupunkilaisille joten teen hiukan oman version joka sopii minun arkeen ja elämään. Ideoita kuitenkin ”lainaan” tästä kirjasta. Joinakin päivinä voin julkaista vain mietelauseen, sillä oman elämän pohdita mietelauseen avulla voi sekin olla parantava matka.

Kirja: Laurel Alexander Tasapainoinen arki 365 ohjetta parempaan elämään.

Tasapainoinen arki