Suuri kiitos teille lukijoille!

Olen erittäin otettu, iloinen ja onnellinen kasvaneesta lukijamäärästä. Nyt teitä on jo reilu 180 tuhatta ja parhaimpana päivänä kävijöitä on ollut lähes 1800! Toivon, että olette löytäneet vastauksia etsimiinne kysymyksiin ja kokeilun arvoisia ohjeita sekä ruokaan että treeniin liittyen.

Blogin kirjoittaminen on antaa minulle edelleen todella paljon vaikka kesän jälkeen olen kirjoittanut todella vähän ja pyydän siitä nöyrimmin anteeksi. Tänäkin vuonna kirjoittaminen on antanut minulle paljon ja toiminut myös terapiana sairauteni aikana josta todella toivon parantuvani tulevana vuonna. Lupaan kirjoittaa useammin ja laittaa enemmän reseptejä ja sekä kirjoittaa elämästä ja sen monimutkaisuudesta.

Kolmen vuoden aikana ehdottomasti katsotuin/luetuin artikkeli on ollut 4 minuutin vatsalihastreeni (14 728), kakkosena Sikke Sumarin aamusämpylät (3 965) ja Kolmantena 13 päivän rasvanpolttodieetti (3 085) sivut Projekti kilpirauhanen ja Toipuminen vakavasta stressistä ja uupumuksesta ovat sijoilla viisi ja kuusi. Nämä sivut ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeät, sillä saan kirjoittaa tuntemuksistani ja purkaa sydäntä. Toivon että niistä on jollekin jotain apua tai antavat toivoa vakavammin sairastuneille.

Olette minulle tärkeitä ja kannustatte minua kirjoittamaan vaikka välillä tunnen huonoa omaa tuntoa, etten ole jaksanut kirjoittaa. Nyt lupaan kirjoittaa useammin ja postata artikkeleita tai edes kuvia pienin ajatuksin.

En enää näe hakusanoja joilla sivuilleni on tultu, enkä tiedä mitä lukijat ovat hakenet päätyäkseen sivuilleni. Näen vain mitä artikkeleita sivulle tulon jälkeen on luettu. Jos jäät kaipaamaan jostain aiheesta lisää tietoa joista olen jo kirjoittanut voit laittaa minulle kommentin ja kertoa toiveistasi.

Kiitos!

NinaHannele