Avainsanat

, ,

Älä pidä mitään yhteyksiä narsistiin kun suhde on ohi. He tuntevat sinut ja tietävät kuinka manipuloida tunteitasi. Koska ollessasi hänen ”vallassaan” annat hänelle mielihyvää, tulet aina antamaan. Narsisti vihaa sitä, ettei häntä huomioida eikä jätä sinua rauhaan, kunnes löytää uuden uhrin. Uhrin joka ihastuu heidän charmiinsa mitään kyselemättä.

Joten, miten saat hänet pois mielestäsi? Lakkaa yrittämästä! Anna heidän hallita tilannetta. Mutta älä unohda mitä olette kokeneet ja niin kauan kuin muistat, on vähemmän todennäköistä että annat periksi ja antaisit vielä yhden mahdollisuuden. Vaikka et pysty unohtamaan kokemaasi vääryyttä, ahdistusta ja tuskaa älä anna muistojen hallita nykyistä elämääsi. Kun olet luja ja päättänyt päästä eroon narsistista älä anna periksi. Se ei ole helppoa ja se vie aikaa. Tärkeintä on saada oma elämä omaan hallintaan ja saada itsekunnioitus takaisin.