Muscle&Fitness Hers lehdessä oli artikkeli mustikan ihmeellisestä voimasta!

Hiljattain koe-eläimillä tehdyissä tutkimuksissa havaittiin, että rotat, jotka söivät mustikkajauhetta 90 päivän ajan, laihtuivat merkittävästi vatsan alueelta ja niiden kolesteroli- ja triglyseridiarvot laskivat sekä glukoositaso ja insuliiniherkkyys paranivat. Vieläkin hämmästyttävämpää on se, että mustikat itse asiassa aktivoivat rasvan polttoa sääteleviä geenejä ja samalla hidastivat rasvan varastoimista sääteleviä geenejä.

Cycling Fitness lehdessä kerrottiin myös mustikasta

Mustikassa on korkeampi antioksidanttisisältö kuin missään muussa hedelmässä tai vihanneksessa. Mustikka on todellinen ihmeruoka. Tutkimusten mukaan mustikka saattaa auttaa rasvanpoltossa, koska mustikan sisältämä pholyphenoli hidastaa rasvasolujen syntymistä.