Vaikka elämässäsi olisi meneillään jotakin todella inhottavaa ja negatiivista, ei vastaan taisteleminen, asian kieltäminen tai sen loputon vatvominen lopulta muuta tätä hetkeä eikä tapahtunutta. Vaikka asiat ovat menneet eri tavoin kuin halusit, raivo, viha tai katkeruus ei auta tai muuta tilannetta. Hetkellisesti on hyvä kokea negatiivisia tunteita, mutta sen sijaan, että pidät kaiken sisälläsi tai jäät jumiin tapahtuneeseen jopa vuosiksi, voit tehdä jotain mikä auttaa sinua purkamaan kiukkua ja pahaa mieltä. Lähde vaikka juoksemaan. Juokse niin kovaa kuin pystyt, tai niin pitkän lenkin kuin jaksat, jotta olosi helpottuu.

Kannattaa myös muistaa, että aika auttaa, vaikka se tuntuukin kliseeltä. Monesti aika hoitaa monta asiaa ja olo helpottaa. Älä jää liian pitkäksi aikaa vatvomaan tapahtunutta vaan koita etsiä hyviä puolia ja jatkaa omaa elämääsi mahdollisimman hyvin mielin.

PäästäIrti