Joskus on helpompi huomauttaa keitossa uinuvasta hiuksesta, kuin olla sanomatta hiuksesta mitään ja vain kehua, kuinka hyvää keitto oli. Kuitenkin vain jälkimmäinen antaa sinulle voimaa.

Näkökantasi tiettyihin asioihin riippuu siitä, miten itse haluat nähdä ne. Periaatteessa voit itse päättää, miten haluat asiat nähdä. Hyvien puolien löytäminen on sinusta itsestäsi kiinni, ja tämä palvelee vain sinua itseäsi.

Kun osoitat arvostusta jollekin tilanteelle tai toiselle ihmiselle, tosiasiassa arvostat omaa elämääsi. Sillä tämä tilanne tai toinen ihminen, jolle ilmaiset arvostustasi, ovat juuri silloin osa sinun elämääsi. Siksi arvostuksen osoittaminen vaikuttaa erityisen positiivisesti säteilyysi. Ja elämä muuttaa asennettaan sinuun siinä suhteessa, kuin sinä muutat asennetta elämää kohtaan.

ArvostuksenOsoittaminen