On aivan normaalia, että ihminen tekee virheitä, se on ok. Saat suuttua tai olla joskus turhautunut, se on ok. Joskus voi pelotta, se on ok ja saat olla hermostunut, sekin on ok. On ihan ok tehdä virheitä!

Suurin syy miksi ihmiset ovat stressaantuneita ja voivat henkisesti pahoin johtuu siitä, että vaadimme itseltämme aivan liikaa, meillä on liikaa paineita näyttää, että olemme hyviä ja täydellisiä!

Katso ympärillesi. Näetkö ketään, joka olisi täydellinen? Täydellistä ihmistä ei ole olemassa!

Anna itsesi olla oma itsesi! Olet riittävän hyvä, kun teet parhaasi juuri sillä hetkellä!
Jos juokset viisi kertaa viikossa, se on tarpeeksi, ei ole pakko juosta joka päivä tai aina samaa lenkkiä. Menet uutena balettitunnille etkä ole koskaan aikaisemmin tanssinut balettia, et voi heti osata kaikkea. Jokainen uusi liike tai sarja jonka teet niin hyvin kuin sillä hetkellä pystyt ja osaat, on tarpeeksi hyvä, Jos haluat aloittaa raakaruoan syömisen, sen ei tarvitse tapahtua kerralla. Voit hyvin aloittaa vaikka yhdellä aterialla päivässä, se on alku ja se on tarpeeksi hyvä.

Sinun ei tarvitse yrittää olla täydellinen ja osata kaikkea heti. Voit välillä pysähtyä ja päästä irti siitä, että yrität liikaa! Kun hyväksyt ja rakastat itseäsi, elämä tuntuu paremmalta!

Sinun täytyy aloittaa jostain! Kun hyväksyt sen, että saat ja voit olla oma itsesi, sitä nopeammin hyväksyt myös sen, että olet tarpeeksi hyvän. Kyse on itsekunnioituksesta, itsensä rakastamisesta ja itsensä arvostamisesta. Kaikki, ihan kaikki kuten motivaatio ja inspiraatiot tulee sinusta itsestä, sinun sisältä.

Kun tunnet vihaa, turhautumista ja pelkoa, se on negatiivinen tunne ja se on normaalia ja ok tuntea niin. Kun hyväksyt itsesi ja tunteesi paremmin, sitä nopeammin voit päästä irti negatiivisista tunteista ja tehdä enemmän tilaa anteeksiannolle, hyväksymiselle ja rakkaudelle, ihanalle elämälle.

BeGentleWithYourself