Blogini täyttä kaksi vuotta!

Suuri kiitos teille lukijoille!

Olen otettu kasvaneesta lukijamäärästä. Se on ollut tänä vuonna huima. Ihanaa, että niin moni on löytää sivuilleni päivittäin. Toivon, että olette löytäneet vastauksia etsimiinne kysymyksiin ja kokeilun arvoisia ohjeita sekä ruokaan että treeniin liittyen.

Blogin kirjoittaminen on antanut minulle paljon ja te lukijat olette kannustaneet minua tekemään uusia julkaisuita. Tänä vuonna kirjoittaminen on antanut minulle vielä enemmän ja toiminut myös terapiana sairauteni aikana. Lupaan myös tulevana vuonna kirjoittaa ahkerammin ja monipuolisemmin 🙂

Edelleen arkistossa on paljon ”raakileita” viimeistelyä vaille. Pahoittelen etten ole jaksanut julkaista niin paljoa uusia artikkeleja kuin olisin halunnut. Tulevaisuus kuitenkin näyttää jo terveyteni kannalta valoisammalta, joten toivon myös itse, että saan ja ennen kaikkea jaksan taas julkaista tasaiseen tahtiin uusia ja toivottavasti myös mielenkiintoisempia artikkeleita.

Laitan itselleni tavoitteeksi, että joka päivä tulisi edes yksi julkaisu, joka todennäköisesti on myös jatkossa päiväjulkaisu, joka on jäänyt tauolle, mutta lupaan herättää sen piakkoin taas henkiin. Päiväjulkaisujen lisäksi pyrin julkaisemaan ainakin kaksi tai kolme muuta julkaisua viikossa. Ideapankissa on myös muutama julkaisukokonaisuus joita ajattelin julkaista esim. kerran viikossa.

 

NinaHannele