Avainsanat

, , , ,

Livestong.com sivustolta löysin tämän artikkelin jossa kerrotaan kuinka jo pienin konstein voi lisätä rasvan palamista kehosta.

Löydät kotoasi suurimman osan tuotteista jotka auttavat polttamaan vatsarasvaa. Puhdistamalla kehoasi ja lisäämällä aineenvaihduntaa pääset samalla eroon vatsarasvasta. Vaikka monelle vatsarasva on lähinnä kosmeettinen haitta se altistaa monille sairauksille kuten diabetekselle ja sydänsairauksille. Käyttämällä rasvan polttoa edistäviä ruoka-aineita ja mausteita laitat elimistösi vauhtiin joka polttaa tehokkaasti vatsarasvaa.

1.
Poista ruokavaliostasi ne tuotteet jotka rasittavat maksaa ja heikentävät aineenvaihduntaa sekä vähennä kalorimäärää ruoastasi. Rasittunut maksa ei pysty polttamaan rasvaa. Maksaa rasittavat jalostetut elintarvikkeet, liiallinen hiilihydraattien määrä, kaikki sokerit, makeutusaineet, kofeiini, transrasvat ja virvoitusjuomat ja tietysti alkoholi. Vähentämällä 500 – 1000 kcal päivittäisestä kalorimäärästä (jos syöt paljon) voit tiputtaa painoa jopa lähes kilon viikossa.

2.
Juo 100 %:sta karpalomehua. Karpaloissa on paljon orgaanisia happoja jotka toimivat ruoansulatusentsyymeinä. Entsyymit puhdistavat lymfajärjestelmää ja tämän avulla poistavat rasvaa kehosta. Sekoita n. 2,5 dl karpalomehua (makeuttamatonta) 1,5 l vettä ja nauti päivän aikana.

3.
Käytä Omega-3-rasvahappoja. Ota päivittäin 6 g:n annos tai syö lohta tai makrillia kahdesti viikossa. Myös chia siemenet sisältävät suuret määrät omega-3 ja omega-6-rasvahappoja sekä erittäin paljon proteiinia, B-vitamiineja, kalsiumia ja paljon antioksidantteja.

4.
Lisää ruokavalioosi linoleenihappoa (GLA) ja konjugoitua linolihappoa (CLA). GLA aktivoi viskeraali rasvaa joka kertyy sisäelimien ympärille ja CLA auttaa kehoa käyttämään varastoitunutta rasvaa. Tätä omega-6-rasvahappoa saa myös luomu naudanlihasta taikka lisäravinteena.

5.
Muista myös tyydyttymättömät rasvat eli MUFAt (MonoUnsaturated Fatty Acid). MUFAt ovat omega-9-rasvahappoja joilla on tärkeä merkitys ruokavaliossa. Tutkimuksissa on osoitettu että MUFAt polttavat vatsarasvaa. Yritä korvata tyydyttyneet ja transrasvat tyydyttymättömillä rasvoilla. Näitä rasvoja ovat oliiviöljy, auringonkukkaöljy ja safloriöljy. Syö myös macadamiapähkinöitä, avokadoa ja oliiveja.

6.
Nauti päivittäin sitruunan tai limen mehua lämpimän veden kanssa. Nämä molemmat virkistävät maksaa ja auttavat puhdistamaan rasvakudoksesta kuona-aineita. Kehon on syytä muutenkin saada tarpeeksi vettä. Lieväkin nestehukka voi aiheuttaa munuaisen ylikuormitusta jolloin osa munuaisen työstä siirtyy maksalla joka taas hidastaa rasvan palamista.

7.
Juo voikukkateetä. Voikukkatee lisää aineenvaihduntaa ja puhdistaa maksaa.

8.
Syö termogeenisiä mausteita, ne kiihdyttävät aineenvaihduntaa kuten cayenne ja inkivääri sekä kaneli, neilikka ja kardemumma jotka lisäksi tasoittavat verensokeria.

 

Tässä linkki artikkeliin http://www.livestrong.com/article/52919-lose-belly-fat-home-remedies/