Avainsanat

, , , , , ,

Kaikki mitä narsisti sanoo tai kertoo on valetta. Hänen yksinkertaisena tarkoituksena on ohjata sinua ja sinun ajatuksiaan hänen haluamaansa suuntaan. Jos hän joskus sanoo tai kertoo jotain mikä on totta, senkin tarkoitus on ohjata sinua ja ajatuksiasi hänen haluamaansa suuntaan.

Se on hänen ainoa tavoitteensa eikä hänellä ole mitään muuta ajatusta kuin se! Se on aitoa ja puhdasta manipulointia ja patologista valehtelua joka tulee aidosti ja automaattisesti narsistin suusta. Miksi? Koska sitähän narsismista on kyse, toisten manipuloinnista ja patologisesta valehtelusta.

Narsistin tärkein ase on hänen suussaan, kun he avaavat sen, älä kuuntele vaan lähde pois.  Sieltä ei tule ulos kuin valheita, itsekehuja ja sanoja joilla hän manipuloi sinua ja käyttää sinua hyväkseen.

Hän on mestarivalehtelija, manipuloija ja muiden hyväsikäyttäjä ja patologinen valehtelu on narsistin vääristynyt ”lahjakkuus”.